Powered By Blogger

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πωλούνται σατανιστικά βιβλία... από το greekddl.com,

Καταγγελία από αναγνώστη
Θέλω να κάνω μια καταγγελία που θα είναι προς τιμήν σας εάν την αναρτήσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε την βρωμιά και την ασυδοσία μερικών ανθρώπων που παίζουν με τις ψυχές μικρών και αθώων παιδιών.
Σε ένα site ανταλλαγής αρχείων το greekddl.com, οι διαχειριστές θέλησαν να ανεβάσουν βιβλία με σατανιστική μαγεία. Ένα από αυτά που ανέβασαν ήταν η βίβλος του σατανά. Το site φιλοξενεί πλήθος ανήλικων χρηστών και όπως ήταν φυσικό εγώ και πολλοί άλλοι χρήστες αντιδράσαμε ζητώντας να μην επιτρέπονται τέτοιου είδους αρχεία, όχι τουλάχιστον χωρίς κάποια...
ένδειξη καταλληλότητας. Όταν κάποιος εγγράφεται στο site δεν τπάρχει κάποιο μήνυμα που να τον προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρχει ακατάλληλο υλικό.
Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ανάγκασαν τους υπεύθυνους να προβούν σε ψηφοφορία για να αποφασίσουν οι χρήστες για την τύχη αυτών των βιβλίων. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας παρατήρησα ότι μπορούσαν να ψηφίσουν άτομα μη εγγεγραμένα στο site και ότι επιπλέον αν κάποιος άνοιγε και έκλεινε τον firefox μπορούσε να ψηφίζει όσες φορές ήθελε χωρίς να έχει λογαριασμό πάντα. Άφησα ένα κοινόχρηστο μήνυμα στο οποίο κατήγγειλα με κοσμιότατο τρόπο και χωρίς να προσβάλλω κανέναν την μεθόδευση.
Στο σημείο αυτό πρέπει να πω πως ενώ μέχρι τις 2 το βράδυ της προηγούμενης μέρας η διαφορά υπέρ της απαγόρευσης των σατανιστικών βιβλίων ήταν πάνω κάτω 70 με 20%, ενώ το πρωί εντελώε τυχαία ήταν 55 – 47%. Επίσης πρέπει να τονίσω ότι οι μη εγγεγραμένοι χρήστες δεν μπορούσαν να κατεβάζουν αρχεία από το site έτσι ήταν φυσικό να μην πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Για να μην σας κουράσω οι διαχειριστές του site σφοδροί πολέμιοι του Χριστιανισμού και των θρησκειών γενικότερα (δικαίωμα τουε αυτό), ειρωνικοί απέναντι μας και με αστειότητες του τύπου ότι η βίβλος του σατανά δεν έχει ένδειξη ότι δεν επιτρέπετε για ανήλικα παιδιά, μου διέγρψαν το μήνυμα για ευνόητους λόγους. Τους άφησα ένα δεύτερο κοινόχρηστο μήνυμα που τους τα έχωσα για την διαγραφή του σχολίου και με διέγραψαν εντελώς από το site.
Απευθύνω έκκληση στο blog σας να αναρτήσετε το μήνυμα μου για να προστατέψετε χιλιάδες ανήλικους χρήστες του site που τους πασάρουν σατανιστική μαγεία. Πριν με διαγράψουν το 2 μήνυμα μου ήταν ακόμη αναρτημένο, αν δεν το έχουν διαγράψει και αυτό μπορείτε να διαπιστώσετε τα λεγόμενα μου αν και υπάρχουν δεκάδες χρήστες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η ψηφοφορία έτσι και αλλιώς τρέχει ακόμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση