Powered By Blogger

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η μάνα σας; η αδελφή σας; η κόρη σας; Ποια θα είναι η επόμενη;

Ένας άνδρας

Σήμερα διαβάζουμε ότι άλλη μια μητέρα βιάστηκε στο σπίτι της στην Ηλιούπολη. Πόσα τέτοια θύματα θα ανεχτούμε;

Πριν μια εβδομάδα γράφτηκε ένα άρθρο ’ Ο ανισος πολεμος’. Το άρθρο μεταξύ άλλων έλεγε:

«Ένας άμαχος αθώος πληθυσμός που δεν ήξερε τι θα....
πει βία δέχεται επίθεση από ένα ξενο εχθρό καλά οπλισμένο και θηριώδες και αυτή την στιγμή είναι απροστάτευτος. Αυτό είναι ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και όταν αρχίζει ένας πόλεμος ο ΣΤΡΑΤΟΣ έχει την υποχρέωση να αμυνθεί τον άμαχο πληθυσμό.

Παραδείγματα υπάρχουν όπου Δημοκρατίες – όχι μπανανοφαστιτκα καθεστώτα σαν αυτό που έχουμε σήμερα – έβγαλαν τον στρατό να περιπολεί μαζί με την αστυνομία. Στον Καναδά όταν άρχισαν οι λεηλασίες μετά από την καταιγίδα πάγου, στην Γάλλια μετά από τρομακτικές επιθέσεις στην Αμερική μετά από την επίθεση στην Οκλαχόμα. (Ακόμα και σήμερα στην Γαλλια υπάρχουν μεικτές περιπολίες αστυνομικών και στρατιωτών.)

Η πολιτεία έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προστάτεψει τους πολίτες της με κάθε μέσο που έχει. Και ο στρατός είναι το μονό μέσο όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. (φυσικά όχι για εσάς αφού σας φρουρούν εσάς και τις οικογένειες σας 100 αστυνομικοί)

Εάν δεν πάρετε άμεσα μετρά θα είστε υπεύθυνοι για εσχάτη προδοσία. Διότι αν δεν το κάνετε αφήσατε ένα άμαχο πληθυσμό απροστάτευτο επίτηδες για να κυριαρχήσει ο φόβος το μονό όπλο που εσείς τα σαυροειδή έχετε.»

Αν σύντομα και μιλάμε για χθες δεν κάνετε τίποτα δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να πάρουμε τα όπλα και θα καθαρίσουμε εμείς την κατάσταση.

ΥΓ Και βία να χρησιμοποιήσετε μόνο σ’ αυτούς που πράττουν τόσο αποτρόπαιες πράξεις και όχι στους απόστρατους, πουλημένοι αλήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση