Powered By Blogger

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ηλίας Μαρκόπουλος: Θα ακυρώσω όλους τους νόμους της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου!


Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθές στα γραφεία της Νέας Ελλάδας ο πρόεδρος της ιδρυτικής επιτροπής Ηλίας Μαρκόπουλος απάντησε αφοπλιστικά και με απόλυτη σαφήνεια πως θα αντιμετωπίστεί άμεσα η οικονομική επίθεση που έχει νομοθετήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου κατά των Ελλήνων.

''Οι αντισυνταγματικοί νόμοι της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, θα ακυρωθούν ΟΛΟΙ με ...ένα μόνο νόμο. ''

και συνεχίζει...

''Έτσι απλά. Δεν χρειάζονται πολλά, για να ακυρωθεί η αντισυνταγματική νομοθετική δραστηριότητα μίας κυβέρνησης που όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών της, αλλά κατακρεούργησε, και βυσσοδόμησε κατ' επανάληψη στο ίδιο το Σύνταγμα. Και μόνον η ύπαρξη του Συντάγματος αρκεί, αλλά η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν θα σταθεί μόνο εκεί. Με ένα νόμο που θα προτείνει, αναιρεί τα ΠΑΝΤΑ! Ο Βασίλης Κόκκινος, τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου και διακεκριμένος νομικός και συνταγματολόγος, έχει δηλώσει κατ' επανάληψη σε άρθρα του στις εφημερίδες οτι:
1) Αρκεί η υπογραφή 30 μόλις βουλευτών για να πέσει η κυβέρνηση ως αντισυνταγματική!
2) Ολοι αυτοί οι νόμοι (συμπεριλαμβανομένου και του μνημονίου) στρέφονται κατά του Ελληνικού Εθνους και όπως προβλέπεται απο τα άρθρα του Συντάγματος 78 παρ.2, 5 παρ. 10, 4 παρ.2 και 36 παρ. 1.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ λοιπόν, μπορούν να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, αρκεί εμείς οι Ελληνες πολίτες να δώσουμε τον ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ γι αυτό. Απ΄ αυτόν τον αγώνα κρέμεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η πορεία μας δηλαδή ως Εθνος και ως χώρα.''




Η επόμενη προγραμματισμένη συγκέντρωση είναι για την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00μμ στα γραφεία του κινήματος Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523, ΤΗΛ. +30 2106457566 fax: +30 2106457561, για όσους θέλουν απλά να ακούσουν και να γνωρίσουν την νέα αυτή προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση