Powered By Blogger

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο Καμίνης μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στους κατοίκους των Αθηνών.Οι θέσεις τους για τους μετανάστες είναι γνωστές όλοι μέσα,όλοι χωράνε,ζήτω το ισλάμ!!!!! Ας δούμε πως νίκησε ο διεθνιστής καμίνης.Η πολύ κακή θητεία Κακλαμάνη αλλα και η τεράστια αποχή ωφέλησαν τον Καμίνη.Όσοι ψήφισαν ήταν βολεμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και λαθρομετανάστες.Ας μην είναι.....
υπερήφανοι λοιπόν πως πέτυχαν μεγάλη νίκη όταν ο Καμίνης πήρε 70.000 ψήφους σε μια πόλη εκατομμυρίων. Με μαθηματική ακρίβεια ο Καμίνης θα είναι αποτυχημένος όχι επειδή είναι ανίκανος,αλλά επειδή αντιπροσωπεύει την αριστερίστικη νεοταξική θεωρία τηε πολυπολιτισμικότητας.

Σε μία πόλη που είναι έτοιμη να σκάσει σαν βόμβα το μεταναστευτικό πρόβλημα ο Καμίνης θα είναι το φυτίλη της βόμβας.Ηδη η Αθήνα έχει υποβαθμιστεί και έχει γκετοποιηθεί απο ισλαμιστές.Οι περιουσίες των κατοίκων έχουν χάσει την αξία τους,οι έλληνες πνίγονται μέσα στην ίδια τους την πόλη. Όπου και να εφαρμόστηκε η ψευτοκουλτούρα της ανεκτικότητας και της πολυπολιτισμικότητας,έφερε την καταστροφή σε κοινωνικό επίπεδο και στο τέλος είχε τα αντίθετα αποτελέσματα

.Όχι μόνο δεν ζούσαν αγαπημένα άνθρωποι απο διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία αλλά δημιουργήθηκαν εντάσεις συγκρούσεις ,το καλύτερο παράδειγμα είναι η αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά την πτώση του κομμουνισμού. Ο Καμίνης λοιπόν θα πει για τα δικαιώματα των μεταναστών,ότι πρέπει να τους προσέχουμε, θα πει ότι πρέπει να σεβαστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα τους ότι πρέπει να τους δώσουμε άσυλο και κάτι τέτοια κουλά.Λάδι στη φωτιά με λίγα λόγια.

Ο νέος δήμαρχος θα υποστηρίζει τους μετανάστες στην Αθήνα την στιγμή που οι Αθηναίοι υποφέρουν απο ανεργία,φτώχεια,εγκληματικότητα.Με λίγα λόγια ο Καμίνης θα γιγαντώσει τα προβλήματα και θα αναγκάσει τον κόσμο να πει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.Έκει θα παίξει τον ρόλο της η χρυσή αυγή. Αρέσει δεν μας αρέσει η χρυσή αυγή είναι η μόνη που προτείνει καθαρές λύσεις για την λαθρομετανάστευση.Αυτό θα εκμεταλλευτεί την καθαρή της θέση στο μεταναστευτικό.

Έπίσης θα εκμεταλλευτεί και την διάλυση του ΛΑΟΣ αφού έχασε πάνω απο 100.000 ψήφους. Ούδεν κακόν αμιγές καλού για την χρυσή αυγή και τους πατριώτες.Το μόνο που έχει να κάνει η χρυσή αυγή είναι να μείνει σταθερή στις απόψεις της και να μην γίνει αλλος ένας κωλοτούμπας του συστήματος (βλέπε Καρατζαφέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση