Powered By Blogger

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ξαναχτύπησε το παρακράτος των “αναρχο-καθεστωτικών”

Έλληνες πολίτες και Εθνικιστές περιφρούρησαν τις μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας - Δεκανίκι της κυβέρνησης αναρχικοί και λοιπές “προοδευτικές δυνάμεις” – Τα μπλοκ του Σύριζα και της Ανταρσύα κάλυπταν τους κουκουλοφόρους
Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται ολόθερμα στους Έλληνες πολίτες που βρέθηκαν σήμερα κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την άθλια αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα. Σε αυτούς που πήγανε εκεί χωρίς καμμία κομματική ταυτότητα… Οι σημερινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν είχαν κομματικό χαρακτήρα, όμως οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν – χωρίς κομματική ταυτότητα – και απάντησαν όπως αρμόζει στο παρακράτος των αναρχικών.
Οι δήθεν “αντιεξουσιαστές” έκαναν για μία ακόμη φορά τη βρώμικη δουλειά για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Χωρίς να ενοχλήσουν ούτε έναν κυβερνητικό παράγοντα, ούτε έναν εκπρόσωπο της εξουσίας, έπαιξαν τον στημένο κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ, δίνοντας την ευκαιρία στις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν τη μαζική και δυναμική συγκέντρωση ενάντια στην ξένη κατοχή. Ο όρος που καθιερώνεται πλέον στην πολιτική διάλεκτο για αυτά τα μαντρόσκυλα του συστήματος είναι... “αναρχοκαθεστωτικοί”.
Όπως ξεκάθαρα δήλωσε περιγράφοντας την κατάσταση ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ: “στο πάνω μέρος της πλατείας βρίσκονται οι ακροδεξιοί και περιφρουρούν την συγκέντρωση… στο κάτω μέρος που βρίσκονται οι δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου η συγκέντρωση έχει διαλυθεί λόγω των γνωστών επεισοδίων που συμβαίνουν κάθε φορά… αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση