Powered By Blogger

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η Λεηλασία του Δημόσιου Χρήματος συνεχίζεται ανενόχλητα…το Κομματικό Κράτος ζει και βασιλεύει…

Οι Έλληνες βράζουν από οργή και δεν νομίζουμε ότι θα συνεχίσουν να κάθονται στον καναπέ τους και να παρακολουθούν την κατευθυνόμενη ενημέρωση των περισσοτέρων ΜΜΕ. Θα σηκωθούν σύντομα και θα πάρουν τους δρόμους και όποιον πάρει ο Χάρος… Προσέξτε πως το «Πλιάτσικο» του Δημόσιου Χρήματος συνεχίζεται ενώ ο Πρωθυπουργός της χώρας ή προεδρεύει ή ταξιδεύει ανά τον κόσμο και καμαρώνει που οι φίλοι του αμερικάνοι τον βάφτισαν και… «Διανοούμενο»! Τώρα τι τους λες! Αν ρωτήσουν τους Έλληνες Πολίτες θα τον χαρακτηρίσουν μάλλον… «Καθυστερούμενο» Ιδού και μερικές αποδείξεις ότι ο Γιωργάκης ζει στον κόσμο του ενώ από κάτω τα τσακάλια του τσεπώνουν τα λάφυρα! «Πλιάτσικο του Κερατά»!

Υγειά: €25 εκατ. δημόσια ζημία από μεγαλοεισαγωγέα φαρμάκων. Στην Ελλάδα πληρώνουμε €35-€50 τα «φίλτρα χαμηλής και υψηλής διαπερατότητας» ενώ στην Ευρώπη τα χρεώνουν €10! «Μονοεστιακός απινιδωτής χρεώνεται €21.000 στην Ελλάδα, ενώ στην Κύπρο το χρεώνουν €8.500. «Ακρυλικοί φακοί» χρεώνονται €306 στην Ελλάδα, ενώ στην Αγγλία και Γερμανία τους χρεώνουν €120. «Φίλτρα Αιμοκάρθαρσης» τα πληρώνουμε στην Ελλάδα €50 το ένα, ενώ σχεδόν σε όλη την Ευρώπη τα χρεώνουν €7!
Η μαύρη τρύπα των Δημόσιων Νοσοκομείων που πρέπει να καλυφτεί για να μειωθεί το Έλλειμα ανέρχεται στα 6,2 δισ. ευρώ. Το 1 δισ. ευρώ, θα μπορούσε να πάει στα αναλώσιμα…τα 5,2 δισ. ευρώ που λέτε να διοχετεύονται; Μιλαμε για δισ., σεβαστοί αναγνώστες του «ID» Τρελαίνεσαι ή δεν Τρελαίνεσαι!
Ακούστε και άλλα: 8 δισ. θα δώσει σε επιλεγμένους ημέτερους η Κυβέρνηση για… Αναπτυξιακούς Λόγους! Το χθεσινό «Πρώτο Θέμα» έγραφε: «Τζάμπα» χρήμα από 5 δισ. έως 8 δισ. ευρώ μέσω του αναπτυξιακού νόμου για αναδιαρθρώσεις ζημιογόνων επιχειρήσεων και για… αποζημιώσεις για απολύσεις προσωπικού ετοιμάζεται να δώσει το κράτος στους γνωστούς νταβατζηδες της διαπλοκής!
Άλλο φρικιαστικό έργο της Κυβέρνησης της Συμφοράς: Δάνεια 830 εκατ. ευρώ στον ΟΣΕ, «κάτω από το τραπέζι»!!
Ακούστε και αυτό: «Χρυσές μπίζνες…7 δισ. ευρώ για τη Γαλλική Τράπεζα Lazard, για να μας βοηθήσει να… Μετοχοποιήσουμε, να… Αποκρατικοποιήσουμε δημόσιους Οργανισμούς και για να… πουλήσουμε Δημόσια Γη!!
Σημειώστε και αυτό: 20 εκατ. ευρώ δίνει ο… Πάγκαλος για να Μελετήσουν πώς θα κλείσουν τις ΔΕΚΟ… Μέσα από το ένα εκατομμύριο δημόσιους υπαλλήλους, δεν υπάρχουν μερικοί…τεμπέληδες να… Μελετήσουν πώς θα κλείσουν τις ΔΕΚΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση