Powered By Blogger

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΦΟΥΡΕΙΡΑ: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Anti-ntp:Δεν έχουμε καμια ρατσιστική διάθεση. Απλά για εμάς είναι ντροπή κάποιος να κρύβει την καταγωγή του όποια και αν είναι αυτή...Ντροπή και προδοσία για την πατρίδα του.Για ότι και αν είσαι πρέπει να είσαι περήφανος σαν άτομο.


Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει όλη την Ελλάδα να παραμιλά! Η μία επιτυχία μετά την άλλη! 
Το επίθετό της όμως είναι αυτό που προκάλεσε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε κάθε της συνέντευξη σχετικά με την καταγωγή της.
Η ίδια δηλώνει ότι ο πατέρας της έχει καταγωγή από το Μεξικό. Κατά πόσο όμως αυτό αληθεύει παραμένει άγνωστο...


Το ladolemono συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την μεγάλη αποκάλυψη. 
Χωρίς να έχουμε καμία ρατσιστική διάθεση ή εθνικιστική αναφορά, απορώντας και εμείς όλο αυτό το διάστημα για ποιον λόγο ψεύδεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αποφεύγει την αλήθεια.. 
Θεωρώντας χρέος μας την σωστή ενημέρωση του κοινού αποκαλύπτουμε ότι η πραγματική καταγωγή της Ελένης ΦΟΥΡΕΙΡΑ είναι από την Αλβανία.
Μαρτυρίες από συγγενείς και φίλους της από το παρελθόν σε συνδυασμό με τις συστάσεις των συνεργατών της και των ανθρώπων που έχουν επενδύσει στο "φαινόμενο" Ελένη ΦΟΥΡΕΙΡΑ έχουν κάνει την γνωστή τραγουδίστρια να προβληματίζεται για το αν τελικά θα πρέπει να αποκαλύψει την πραγματική της καταγωγή ή όπως τελικά επέλεξε να δηλώνει Μεξικανή.
Αυτό φυσικά δεν μειώνει την ίδια και δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο της και το πάθος της για την μουσική, αντίθετα μάλιστα οι φανατικοί της θαυμαστές θα εκτιμούσαν την ειλικρίνια για την καταγωγή της χωρίς ενοχές και φόβο. 



http://ladolemono.blogspot.com/2010/11/blog-post_5258.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση