Powered By Blogger

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κ.Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει στον Ν.Χατζηνικολάου (Δείτε το βίντεο)


Δημοσίευση 26/11/2010 12:07 Ανανέωση 27/11/2010 16:09
Δείτε στο βίντεο τις νέες αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για το πετρέλαιο, που έγιναν απόψε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ, την ίδια ημέρα που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωνε στη Βουλή τις πληροφορίες του newsbomb.gr.
Οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα στο newsbomb.gr και στον «Αθέατο Κόσμο» στο Alter για την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων..
πετρελαίου και φυσικού αερίου στο ελληνικό υπέδαφος, προκάλεσαν τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου να δηλώσει από το βήμα της Βουλής, τα εξής: «Η κυβέρνηση αποφάσισε να επικαιροποιήσει το σχετικό νόμο και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την αναζήτηση των κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου».

Η συζήτηση στη Βουλή προκλήθηκε ύστερα από ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη για την κυβερνητική αδράνεια στην αναζήτηση του ορυκτού μας πλούτου και για τις πιθανές μυστικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο.
Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Βουλή είναι όλα όσα ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει εμφανίσει στο newsbomb.gr και στον «Αθέατο Κόσμο», γεγονός που προκάλεσε τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα του Κοινοβουλίου, ότι:
«Συνεργασία της Ελλάδας με την Τουρκία και συνεκμετάλλευση των φυσικών πόρων στο Αιγαίο δε μπορεί να υπάρξει, όσο παραμένει η απειλή του casus belli από πλευράς Τουρκίας. Η στάση μας στο θέμα αυτό είναι αταλάντευτη, αλλά σύντομα θα υπάρξει πρωτοβουλία για να αναζητήσει η Ελλάδα τα πιθανά κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο».
Όλα αυτά σημαίνουν ότι – όπως είχε αποκαλύψει το newsbomb.gr – δημιουργείται ο φορέας για την έρευνα και διαχείριση του ορυκτού μας πλούτου και επιτέλους το θέμα πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού, ουρανίου κ.λ.π. μπαίνει σ' ένα δρόμο.
Επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός κάτω από την πίεση των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ανακοίνωσε τη χάραξη των Οικονομικών Ζωνών στο Αιγαίο και το Ιόνιο για την έναρξη ερευνών του ορυκτού πλούτου.
Δείτε τις αποκαλύψεις του Κ.Χαρδαβέλλα στον Ν. Χατζηνικολάουhttp://www.youtube.com/watch?v=8_MCKdbzHRs&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση