Powered By Blogger

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

31.000 λαθρομετανάστες σε εννέα μήνες!!!

Η Άγκυρα, αλλά και η ελληνική ανικανότητα φιλοδωρεί την ταλαίπωρη χώρα μας με 31.000 μετανάστες μέσα σε εννέα μήνες!!!Τα στοιχεία προέρχονται από έκθεση της FRONTEX η οποία επισημαίνει πως η κατάσταση, ειδικά στο Έβρο, είναι «άνευ προηγουμένου», με αποτέλεσμα να επιβάλλονται άμεσα και ριζικά μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Ελλάδα μεγάλωσε μέσα σε..... εννέα μήνες κατά μία μικρή πόλη αφού 31.000 άτομα, κυρίως Αφγανοί εισήλθαν στην χώρα μας από την Τουρκία Το εντυπωσιακό δε είναι πως εκτός από Αφγανούς έχουμε και άτομα από την Αλγερία οι οποίοι ταξίδεψαν από την Βόρεια Αφρική… αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη, για να μπουν στην Ελλάδα από τον Έβρο με τα πόδια!

Ας σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αριθμός αναφέρεται για το διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2010. Κατ’ αναλογία λοιπόν από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως σήμερα θα πρέπει να έχουμε υποδεχθεί ακόμα 10.000 ταλαίπωρες ψυχές οι οποίες θα δυσκολέψουν την ζωή τους και την ζωή μας ακόμα περισσότερο. Είναι περιττό φυσικά να επισημάνουμε πως σύμφωνα με την FRONTEX οι συγκεκριμένες… επιδόσεις αποτελούν πανευρωπαϊκό ρεκόρ από το 2006 και μετά!
Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε ποιες είναι οι προτάσεις όλων εκείνων οι οποίοι υποστηρίζουν πως η σχεδιαζόμενος φράχτης στον Έβρο είναι «μη προοδευτικός»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση