Powered By Blogger

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

ΟΙ χώροι των στρατοπέδων δεν θα δοθούν στους δήμους αλλά στους λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να γεμίσουν οι πόλεις γκέτο με ισλαμ ,εγκληματικότητα και επαναφορά των ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί απο την Ελλάδα ,τύφο,χολέρα κ.λπ  
Τροπολογία που.... προβλέπει τη μετατροπή στρατοπέδων σε κέντρα πρώτης υποδοχής παράνομων μεταναστών κατετέθη χθες στη Βουλή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Με βάση την τροπολογία, τα στρατόπεδα θα μπορούν να μετατραπούν άμεσα και χωρίς πολεοδομικούς όρους σε κέντρα υποδοχής. Στον κατάλογο των υποψηφίων προς παραχώρηση εγκαταστάσεων βρίσκονται συνολικά δέκα στρατόπεδα, συνολικής δυναμικότητας τουλάχιστον 5.000 ατόμων.

Τα στρατόπεδα ως κέντρα υποδοχής μεταναστών φαίνεται ότι είναι το επόμενο βήμα μετά την εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να κατασκευαστεί φράχτης μήκους 12,5 χιλιομέτρων στον Έβρο. Η πρόταση έχει προκαλέσει, πάντως, σειρά αντιδράσεων εκτός Ελλάδος, αφού γίνεται προσπάθεια το ποτάμι να παρουσιαστεί ως σύνορο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άρα ως ευρωπαϊκό και το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Η μεγαλύτερη ανησυχία, τουλάχιστον, όπως εκφράζεται από το Βερολίνο, είναι αν η εφαρμογή του μέτρου και όχι το μέτρο αυτό καθ’ αυτό θα γίνει με την τήρηση όλων των σχετικών ευρωπαϊκών κανόνων. Βέβαια, υπάρχουν φωνές, όπως της συντηρητικής «Frankfurter Allgemeine Zeitung», που βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράσουν και τον προβληματισμό τους στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση