Powered By Blogger

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Χτες στην αρμόδια επιτροπή, σήμερα στην ολομέλεια της βουλής η τροπολογία για την άρνηση πληρωμής διοδίων και εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αύριο θα ξέρουμε ποιοι την ψήφισαν.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
Με την πρόβλεψη ποινής φυλάκισης τριών μηνών για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας και αφαίρεσης πινακίδων και άδειας....
κυκλοφορίας και 
πρόστιμο 200 ευρώ για όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια, συζητείτε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η τροπολογία την οποία κατέθεσαν από κοινού, οι Ρέππας, Παπουτσής και Καστανίδης.
Η τροπολογία αυτή που αναμένεται να «περάσει» από την αρμόδια επιτροπή, αλλά πιθανά θα «σκοντάψει» στην ολομέλεια, είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Μια ανίκανη κυβέρνηση η οποία απέσπασε την ψήφο του ελληνικού λαού εξαπατώντας τον, καταφεύγει σε «αστυνομικού τύπου κράτος» για να μπορέσει να επιβάλλει μέτρα, τα οποία στην ουσία εφαρμόζονται για να προστατευθούν οι ιδιώτες εργολάβοι που ελέγχουν τα διόδια.
Όσοι καλοπροαίρετοι πολίτες και ιδιαίτερα προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ, εκτιμούσαν πως η υπόθεση των διοδίων, ήταν απόφαση του «δεξιού» Σουφλιά για να  εξυπηρέτησει τα «δικά τους παιδιά της πλουτοκρατίας κλπ», διαπιστώνουν πως μέσα από την τροπολογία αυτή δικαιώνεται το Πατριωτικό Μέτωπο, που από την πρώτη στιγμή της ενεχυρίασης της λαϊκής εντολής στο ΔΝΤ και την Τρόϊκα, χαρακτηρίζουν το υποτιθέμενο «Σοσιαλιστικό Κόμμα» ως ακροδεξιό, νεοφιλελεύθερο και νεοταξίτικο.
Το κεντρικό  σύνθημα του Πατριωτικού Μετώπου, «ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά»βρίσκει καθημερινά πια έρεισμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ο οποίος αργά αλλά βασανιστικά αντιλαμβάνεται πως «για να γυρίσει ο ήλιος», πρέπει τα φαντάσματα του παρελθόντος, δεξιά και αριστερά, να πάψουν να σκιάζουν την ελληνική πραγματικότητα. Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τους πολιτικούς σχηματισμούς του εμφυλίου και της μεταπολίτευσης και να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα μας για  ένα μέλλον όπως αξίζει, τόσο στους  αγώνες των αρχιμαστόρων προγόνων μας, όσο και στις νέες γενιές.
Ήλθε η ώρα να διώξουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτά τα φαντάσματα, δεξιά και αριστερά, (αυτά τα ίδια τα φαντάσματα αυτών που έπαιξαν το παιχνίδι των Ρούσβελτ, Τσώρτσιλ, Στάλιν και οδήγησαν τον λαό μας στην παγίδα του αδελφοκτόνου εμφυλίου), είναι το ίδιο αδίστακτα και σκληρά απέναντι στον ταλαίπωρο και φτωχό λαό, όπως ήταν και στο παρελθόν, όταν βάφτιζαν τα ξερονήσια «παρθενώνες», την ίδια ώρα που έλεγαν στον Σκόμπυ, «στρατηγέ, ιδού ο στρατός σου».
Είναι συνεπείς απόγονοι των ίδιων «τζακιών» που έστησαν τους μηχανισμούς που οδήγησαν τους πατεράδες και τους παππούδες μας στον εμφύλιο. Και η σημερινή τους στάση δείχνει πως, όντας συνεπείς απόγονοι των φαντασμάτων-προγόνων τους,  είναι αποφασισμένοι να πράξουν το ίδιο, προκειμένου να υπερασπιστούν τα θλιβερά κομματικά τους μαγαζιά και τους «σπόνσορές» τους.
Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, το Πατριωτικό Μέτωπο, θα δημοσιεύσει τα πρακτικά της Βουλής, για να γνωρίσουμε τους «λεβέντες» που θα ψηφίσουν την τροπολογία των «σοσιαλιστών» Ρέππα, Καστανίδη, Παπουτσή. Θα μας είναι απολύτως απαραίτητα τα ονόματα των κυρίων κυρίων βουλευτών, στις επόμενες εθνικές εκλογές, για να τους στείλουμε ως λαός, εκεί που τους πρέπει και τους αξίζει: Στην περιφρόνησή μας και στη σύνταξη, όπως αρμόζει σε θλιβερά συνταξιούχα γερόντια, τα οποία μας θυμίζουν τους στίχους του μεγάλου κοινωνικού τραγουδιστή Πάνου Τζαβέλα, στο περίφημο τραγούδι του, «κυρ Παντελή».
http://olympia.gr/2011/02/14/σήμερα-στην-αρμόδια-επιτροπή-αύριο-στ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση