Powered By Blogger

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης στο Κάιρο. Μια guest εμφάνιση που προκαλεί.

Οι καταστροφολόγοι όλου του κόσμου το αποφάσισαν. Το ίδιο και οι θρησκόληπτοι και όσοι ψάχνουν παντού για μυστήρια και υπερφυσικά φαινόμενα. Εμφανίστηκε ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε οι άλλοι τρείς έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Για εκπαιδευτικούς λόγους να αναφέρω ότι οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής και έχουν ταξινομηθεί (και χρωματιστεί) παραδοσιακά με κριτήριο τις δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (με κόκκινο άλογο), Πείνα (με μαύρο άλογο), Λοιμός (με άσπρο άλογο) και Θάνατος (με ωχρό άλογο).
Δεν ξέρω που εμφανίστηκαν οι τρεις πρώτοι. Ο τέταρτος πάντως (με το ωχρό άλογο) εμφανίστηκε στα πρόσφατα γεγονότα του Καΐρου! Υπάρχει και σχετικό βίντεο που προβλήθηκε από το euronews. Βέβαια το κανάλι που πρόβαλε το βίντεο το έκανε για να περιγράψει τα γεγονότα και καθόλου δεν ασχολήθηκε με τον «καβαλάρη». Αυτό δεν εμπόδισε όμως τους μυημένους σε τέτοιες θεωρίες να ξεσαλώσουν αναπαράγοντας το βίντεο αυτό στο youtube και σε πάρα πολλά blog καταστροφολογώντας ασύστολα.
Βέβαια η λογική εξήγηση είναι πως πρόκειται για μία απλή αντανάκλαση που έχει να κάνει με τους καπνούς και τις φωτιές που βρίσκονται στην περιοχή. Γιατί όμως να προτιμήσουμε τη λογική; Δεν ιντριγκάρει κανέναν…
Προσέξτε το βίντεο. Το φάντασμα/αντανάκλαση/καβαλάρης εμφανίζεται στο 1:23 και κάνει ένα «πέρασμα» λίγων δευτερολέπτων μέχρι το 1:29… Ακολουθεί επανάληψη σε αργή κίνηση.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας παιδιά, αν θελετε γράψτε και την πηγη palamidi.wordpress.com
    Χαιρετισμούς από Ναύπλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσαρμοσμένη αναζήτηση