Powered By Blogger

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σιγά - σιγά όλα επαληθεύονται! Να και η "αρχή" από το άρθρο της pravda! Για όσους συνεχίζουν να αμφισβηστούν!





Σε προήγουμενη ανάρτηση μας με άρθρο της pravda και τίτλο (Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»), φυσικά ποικιλοτρόπως αντιδράσεων, υπήρχε ένθετο για την Ιαπωνία και την Ρωσία. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να επαληθεύονται τα κείμενα της! Δείτε παρακάτω δύο θέματα που επαληθεύεουν το συγκεκριμένο άρθρο..


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ιάπωνες με ακραίες πεποιθήσεις, έσυραν τη ρωσική σημαία στο έδαφος, έξω από τη ρωσική πρεσβείας στο Τόκιο, ζητώντας την επιστροφή των Κουρίλων Νήσων στη χώρα τους. Επίσης, έγραψαν διάφορα συνθήματα πάνω στη ρωσική σημαία, "τιμώντας" με αυτό τον τρόπο τη μέρα των "Βόρειων Εδαφών", η οποία γιορτάζεται, κάθε χρόνο, στις 7 Φεβρουαρίου. Τη Δευτέρα, οι διαδηλωτές πανηγύρισαν στους δρόμους, πάνω σε φορτηγά εξοπλισμένα με μεγάφωνα, για να παίξουν μουσική και εθνικιστικά συνθήματα.

"Επιστρέψτε τα Βόρεια Εδάφη!" και "Κατέχετε παράνομα τη γη μας!» ήταν μερικά μόνο από...
 τα συνθήματα που μεταδίδονται από τους ακτιβιστές, έξω από την πρεσβεία.

Από το liako.gr 


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ - ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ.
Μετά την δολοφονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Μόσχας σε επιφυλακή τέθηκε ο στόλος της Μαύρης θάλασσας και μεγάλες μονάδες του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού ωκεανού συγκεντρώνονται βόρεια της Ιαπωνίας στα νησιά Κουρίλ.
Πληροφορίες του liako.gr λένε ότι ο Πούτιν περιμένει περισσότερη και μεγαλύτερη πίεση μέχρι τη λήξη του τελεσιγράφου που του έχει δοθεί από την οικονομική ελίτ που προωθεί την "βιώσιμη ανάπτυξη" της Ατζέντας 21, που προϋποθέτει την αποβιομηχάνιση των χωρών της G-8 και την παραχώρηση όλων των ενεργειακών τους πηγών σε ένα ενιαίο κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου.
Η επιφυλακή του ρωσικού στόλου σε συνδυασμό με την μεταφορά χιλιάδων αρμάτων μάχης στην περιοχή του Βλαδιβοστόκ στον Ειρηνικό ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις που θα βρούμε μπροστά μας.

Από το liako.gr 

Και για να θυμηθείτε τι έγραφε η pravda: 
ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
Η Ιαπωνία θα κάνει ό, τι έχει κάνει κατά το μεγαλύτερο μέρος τα τελευταία 20 χρόνια: θα παλεύει μέσα, προσπαθώντας να κρατήσει την ατελείωτη ύφεσή της από το να επιδεινωθεί. 
Οι σοσιαλιστές στην εξουσία, θα φέρουν περαιτέρω μπέρδεμα στην εξωτερική πολιτική της Ιαπωνίας, που θα κρατήσει την ένταση με τη Ρωσία υψηλή, αντί να εργάζεται για τα αμοιβαία οικονομικά οφέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση