Powered By Blogger

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Οι Γερμανοί τα πήραν από μας, τα επενδύουν στη Τουρκία!




Οι Γερμανοί της Thyssen Krupp τα πήραν από μας και τα επενδύουν στη Τουρκία. Η εταιρεία που ανέλαβε απορροφώντας τη HDW να μας φτιάξει τα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, αφού μας πήρε και μας παίρνει ότι έχουμε και κυρίως δεν έχουμε, ανοίγει παραγωγικές μονάδες στη γειτονική Τουρκία. Οι Γερμανοί εκμεταλλευόμενοι βέβαια τους λανθασμένους χειρισμούς των... Ελλήνων πολιτικών, έχει κατορθωσει μέσω των δικών μας παραγγελιών να “ξεκλειδώσει” για τα καλά την τουρκική αγορά:

*Παραγγείλαμε άρματα μάχης Leopard, πούλησαν και στη Τουρκία.
*Η Άγκυρα αφού βεβαιώθηκε ότι τα προβλήματα του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ επιλύθηκαν, προχώρησε σε παραγγελία ιδιων υποβρυχίων.
Κανείς απ΄ όσους διαπραγματεύτηκαν αυτές τις αγορές μαμούθ (περίπου 6 δις) δεν θεώρησε σκόπιμο να επιβάλει όρο μη πωλησης στη Τουρκία,κάτι που συνηθίζεται σε τέτοιου μεγέθους συμφωνίες.

30 εκατομμύρια ευρώ σε πρώτη φάση οι επενδύσεις στη ΤουρκίαΗ ThyssenKrupp σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ σε μια οργανωμένη βιομηχανική ζώνη της Τουρκίας,στην περιοχή Gebze της βορειοδυτικής επαρχίας του Kocaeli. Την Πέμπτη, η εταιρεία έθεσε τα θεμέλια νέων παραγωγικών μονάδων της στη Τουρκία.  Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ρηξικέλευθη τελετή, ο υπουργός Zafer Caglayan δήλωσε ότι η Τουρκία δεν ξέρει κανένα όριο ταχύτητας στο παγκόσμιο εμπόριο.Ο Caglayan κάλεσε τους επενδυτές απ΄ όλο τον κόσμο να επενδύσουν στην Τουρκία. Η Τουρκία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις στους ξένους επενδυτές, είπε ο Caglayan. Παρομοιάζοντας την Τουρκία σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο δήλωσε:
"Είμαστε η επιτάχυνση στο παγκόσμιο εμπορικό αυτοκινητόδρομο. Δεν έχουμε ένα όριο ταχύτητας. Μπορείτε να πάτε όσο γρήγορα θέλετε ».
Η ThyssenKrupp αποφάσισε να επενδύσει στην Τουρκία στις αρχές του 2007 . Η γερμανική εταιρεία θα παράγει πλαίσια για ένα νέο επαγγελματικό όχημα. " Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που παράγεται στην Τουρκία θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας", δήλωσε ο Yarlı.


http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_1377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση