Powered By Blogger

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έκτακτη παρέμβαση αναμένεται να κάνει σήμερα ο Παπανδρέου – Κρατήστε πάλι μικρό καλάθι


Παρέμβαση αναμένεται να κάνει εκτάκτως σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο για την ελληνική οικονομία.
Και όλα αυτά την ώρα που το κυβερνητικό στρατόπεδο «βράζει», οι κόντρες μεταξύ των υπουργών καλά κρατούν και οι φήμες για την αναδιάρθρωση του χρέους συνεχίζονται.
Στο Υπουργικό Συμβούλιο, που έχει προγραμματιστεί για τις....
12 το μεσημέρι, θα συζητηθούν 6 νομοσχέδια δευτερεύουσας σημασίας, ωστόσο ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να στείλει το δικό του μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας μετά τα όσα έχουν συμβεί με την Ελληνική Οικονομία και το ομιχλώδες τοπίο που διαμορφώνεται σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.
Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες πως η κυβέρνηση εργάζεται (;) σε μια περίοδο που τα καρφώματα μεταξύ των υπουργών συνεχίζονται, ενώ οι συναντήσεις των μελών του υπουργικού συμβουλίου οδηγούνται σε ναυάγιο.
Ο κόσμος έχει στο μυαλό του τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού πριν τη Μεγάλη εβδομάδα, που είχε λάβει ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, με χαρακτηριστική την δήλωση οικονομολόγου της Unicredit που έλεγε ότι «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν κανένα όφελος. Και εγώ λέω στη σύζυγο να κάνουμε οικονομία!»
Συνεπώς, κρατάμε και πάλι μικρό καλάθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση