Powered By Blogger

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ; ΤΟΡΠΙΛΗ ;


Β.Μεϊμαράκης:"Ο Καρατζαφέρης με πίεζε να παραλάβω το υποβρύχιο"!
O πρώην υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης επέμεινε στην πρόταση που εξαρχής είχε κάνει η ΝΔ, για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και εξεταστικής για όλους τους υπόλοιπους υπουργούς, οι οποίοι διαχειρίστηκαν στη συνέχεια την ....
επίμαχη σύμβαση.

   



Βάλλοντας ευθέως κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, στον οποίο απέδωσε διάθεση συκοφαντίας, ο κ. Μειμαράκης τόνισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν χαρακτήρισε το υποβρύχιο "Παπανικολής" ως "πλωτό φέρετρο", ή το "υποβρύχιο που γέρνει", αλλά ότι αυτά ανέφεραν αξιωματικοί καθώς και ότι αν δεν επιδιορθώνονταν τα προβλήματα που υπήρχαν, πράγματι θα υπήρχε πρόβλημα.

   
 

"Το υποβρύχιο είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του κράτους και ασπίδα στην άμυνά μας, εφόσον έχουν επέλθει όλες οι αλλαγές που απαιτούνταν", είπε.

   
 
Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε μάλιστα, ότι επί υπουργίας του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον είχε επισκεφθεί στο Πεντάγωνο και τον είχε πιέσει να παραλάβει τα υποβρύχια, καθώς και να παραγγείλει τορπίλες, ενώ έβαζε βουλευτές του να καταθέτουν σχετικές ερωτήσεις.

  


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_7291.html#ixzz1KpLbxpww

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση