Powered By Blogger

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ : Η Τουρκία μεταφέρει καταδρομείς και στέλνει τα άρματα στις θέσεις διασποράς στα Κατεχόμενα


Η Προσπάθεια της Τουρκίας είναι να εκφοβίσει και να εκβιάσει καταστάσεις, αλλά όλα θα κριθούν απο την στάση της Ελλάδος να αποφασίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να μην αφήσουμε την Κύπρο στην τύχη της ,να τηρήσουμε την συμφωνία με το Ισραήλ γιατί αν και  αυτήν την φορά κάνουμε πίσω δεν θα έχουμε τόπο να σταθούμε .

Τουρκικές ειδικές δυνάμεις μεταφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες στην.... Κύπρο με μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 σε μία προσπάθεια της Άγκυρας να δείξει ότι «εννοεί» τις απειλές της και δεν θα διστάσει να επιχειρήσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση, έναν ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ.
Θεωρώντας ότι το πιο αδύναμο σημείο της τριεθνούς διάταξης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, η Κύπρος, θα υποκύψει στον στρατιωτικό εκβιασμό που δέχεται και θα προχωρήσει σε αποδοχή των τουρκικών προτάσεων για δύο διαφορετικές κρατικές οντότητες και κυρίως για συνεκμετάλλευση των πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου που βρίσκονται στην ΑΟΖ του νησιού.
Συγκεκριμένα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και σχετικά κοντά στην πράσινη γραμμή, τουρκικά τεθωρακισμένα κινούνται σε μεγάλους σχηματισμούς που "σπάνε" σε ίλες αρμάτων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει επικοινωνία αξιωματικών τεθωρακισμένων (από τις ίλες) με τάγματα που υποστηρίζει η κάθε ίλη.
Στην ουσία έρχονται σε επαφή το τάγμα μαζί με την ίλη που θα το υποστηρίξει σε περίοδο επιχειρήσεων....
Δεν υπάρχει ακόμη προώθηση εφοδίων και κινητών χειρουργικών μονάδων προς τη γραμμή "αντιπαράθεσης"...


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_6469.html#ixzz1Y7EETFyL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση