Powered By Blogger

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Γυρίστε την πλάτη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες


samp63ba325a86231fd9.jpgΜόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν οι εκλεγμένοι πασκίτες και δακίτες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και μαζί τους φυσικά τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων σωματείων για τα χάλια που έχουν και την προδοτική αδράνεια που δείχνουν στα αντιλαικά αντεργατικά μέτρα της....
κυβέρνησης.
Έχουμε και λέμε
– Η εφεδρεία έρχεται πρώτα στους διοικητικούς και τα σωματεία τους κοιμούνται…
– Το μειωμένο τιμολόγιο διαβάζουμε φορολογείται και ούτε ανακοίνωση δεν βγαίνει από την ΓΕΝΟΠ.
– Η ΔΕΗ την επόμενη χρονιά θα είναι σύμφωνα με λεγόμενα του Ζερβού ζημιογόνα με συνέπεια να μπουν οι εργαζόμενοι στη μέγκενη των απολύσεων και τα συνδικαλιστικά κομματόσκυλα προσπαθούν να κρατήσουν τις καρέκλες τους.
– Συλλογική σύμβαση δεν υπογράφουν με τη διοίκηση ο και οι πασκίτες ασχολούνται με ανακοινώσεις στήριξης του Φωτόπουλου που τελικά είναι ο μόνος που κάτι κάνει!
– Εδώ χάνονται μισθοί, δουλειές και συντάξεις και η ΔΑΚΕ-ΔΕΗ ακολουθεί ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΉ στάση και δεν αντιστέκεται ούτε για τα μάτια του κόσμου.
– Τα περιβόητα μεγάλα σωματεία της ΕΤΕ και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αντί να κινητοποιούν τον κόσμο και να αγωνίζονται με εναλλακτικούς και έξυπνους τρόπους προσπαθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με υπηρεσιακούς παράγοντεςς και να γλύφουν υπουργούς και βουλευτές.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ της ΓΕΝΟΠ και των ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ είναι προδοτική και ξεπούλησαν τις κατακτήσεις των εργαζομένων πλά για να συνεχίσουν να τεμπελιάζουν.
ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση