Powered By Blogger

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"


Podilato:Μετά απο 2 χρονο που κράζουν όλα τα blogs και ο κόσμος και διαφοροι ξύπνησε και η παπαρήγα... Αυτό το πράγμα " "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"" το ΚΚΕ το ζητουσε τοσα χρονια τωρα. 2 χρόνια τώρα ομως δεν το ανεφερε ουτε 1 φορα μεχρι και τις αφίσες που το εγραφαν κατέβασε.ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την εκτίμηση ότι «συνεχίζει να υφίσταται ως ισχυρό ενδεχόμενο, πριν την ουσιαστική ανάκαμψη, να εκδηλωθεί νέα οικονομική κρίση διεθνούς εμβέλειας» έκανε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγια, μιλώντας στο 37ο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στο...
Κάστρο της Πάτρας. Παράλληλα σημείωσε ότι «είναι ισχυρή η... πιθανότητα να οξυνθούν εκ νέου και πολύ απότομα οι ανταγωνισμοί μεταξύ καπιταλιστικών κρατών και να δυναμώσει η τάση αποχώρησης από το ευρώ». Η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «χωρίς την επιθετική παρέμβαση του λαού, των λαών, οι συνέπειες θα είναι και απρόβλεπτες, καταλυτικές, με νέες βαριές συνέπειες» και γι αυτό ο λαός «δεν μπορεί να είναι θεατής, μοιρολάτρης, φοβισμένος, αποπροσανατολισμένος». Προειδοποίησε ότι «δεν είναι υπερβολή, να βρεθούμε μπροστά σε στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων λόγου χάρη στην Ελλάδα» και παράλληλα διατύπωσε την εκτίμηση ότι «δεν είναι υπερβολή να προβλέψουμε ότι σε συνθήκες αυξανόμενης ανεργίας και ανερχόμενης φτώχειας να φθάσουμε σε πτώση της κυβέρνησης. Δεν αποκλείεται να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη λεγόμενη κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» η και άλλης παραλλαγής π.χ. κεντροαριστεράς». Σύμφωνα με τη γγ του ΚΚΕ, μπροστά σε αυτά τα ενδεχόμενα, «δεν πρέπει ούτε ώρα ο ελληνικός λαός να περιμένει αν θα τα βρουν μεταξύ τους τα κόμματα εξουσίας και τι «κομπρεμί» θα γίνουν με τα μικρότερα κόμματα, που ορέγονται συμμετοχή σε αστική κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση