Powered By Blogger

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση στις ανακρίβειες του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1: Τα ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου στο δημαρχείο!

Μέγα ψέμα ότι η συγκέντρωση των αλλοδαπών και των αναρχικών εμπόδισε την είσοδο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο από την κύρια είσοδο.
Κανείς δεν εισέρχεται στο δημοτικό μέγαρο από την πύλη της οδού Αθηνάς, η οποία παραμένει κλειστή από την ημέρα που έληξε η κατάληψη των συμβασιούχων. Όλα τα μέλη του συμβουλίου εισέρχονται στο δημαρχείο από την πίσω είσοδο, έτσι όπως ακριβώς έγινε και σήμερα!
Άλλωστε τα παρτάλια και οι σομαλοί που είχαν αράξει στην πλατεία Κοτζιά δεν μπορούσαν να εμποδίσουν ούτε συνταξιούχους… Όταν μάλιστα ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής προσέγγισε το σημείο, οι… «αντιεξουσιαστές» κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία προσήγαγε τα μέλη μας στη ΓΑΔΑ.
Πρώτιστο μέλημα των επικεφαλής των ΜΑΤ ήταν να μην ενοχληθούν οι λαθρομετανάστες και οι υποστηρικτές τους. Από ένα σημείο και έπειτα η αστυνομία προσήγαγε όχι μόνο όποιον κρατούσε ελληνική σημαία, αλλά και όποιον είχε… ξυρισμένο κεφάλι και περνούσε κατά τύχη από την περιοχή. Αρχικά μάλιστα μία διμοιρία ΜΑΤ επιχείρησε να εμποδίσει και τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και τη συνοδεία του έξω από το δημοτικό μέγαρο. Φυσικά οι εν λόγω υπάλληλοι του Παπουτσή είχαν την αντιμετώπιση που τους άρμοζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση