Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Θα ειμαστε η επομενη αποικια των σκλαβων;


Η επιθεση εντεινεται,εχουν βρει μια ανικανη ηγεσια και εχουν παρει φορα και δεν θα σταματησουν με τιποτα.
Ολα πρεπει να αλλαξουν σε βαρος του λαου,για ενα εγκλημα που αποκλειστικος ενοχος ειναι το πολιτικο συστημα και το πολιτικο προσωπικο της χωρας.
Πουληστε,μειωστε,αυξηστε,κοψτε,ραψτε και αδικηστε.

Τους ενοχλει οτι δεν παιρνουν οι συνταξιουχοι συνταξη στα 70,τους ενοχλει που ζουμε σε μια χωρα με ηλιο,θελουν την Ακροπολη,τα....
νησια,το Αιγαιο.
Πως θα ειναι η Ελλαδα μετα απο λιγα χρονια?
Να μην παιρνουμε αδειες,να μην εχουμε αργιες,μα μην υπαρχουν ωραρια,να μην υπαρχουν συμβασεις παρα ατομικες συμφωνιες.

Με εργαζομενους των 400 ευρω και θα ειναι και τυχεροι,με συνταξιουχους της πεινας,με τιμες δυτικης ευρωπης και εισοδηματα Βουλγαριας,το ξερουν το παιχνιδι και θα το παιξουν καλα.

Μεσοπροθεσμα.μακροπροθεσμα,τροικες και λαος,ενα παζλ που δεν θα ταιριαξει ποτε,εχουμε μια υποτιθεμενη κυβερνηση που δεν κυβερναει,μια αντιπολιτευση που δεν ξερει που παει,εναν λαο χαμενο στο σοκ εδω και εναν χρονο,και πως θα ειναι η χωρα μετα απο καιρο?

Η υποτιθεμενη κυβερνηση ανοιξε τους ασκους του Αιολου,και ανικανη να τους διαχειριστει αφησε το πλοιο στον ανεμο,και δεν γνωριζουμε που θα μας βγαλει,σε ακτη η σε βραχια.
Το γεγονος ειναι οτι ο διαχειριστης μας βρεθηκε να κυβερναει το πλοιο στην χειροτερη του στιγμη και με τον πιο ανικανο καπετανιο.

Πως θα ειναι η ζωη μας σε λιγα χρονια?
Για ποια δημοκρατια μιλανε και σε ποιους?
Στους σκλαβους της επομενης αποικιας?

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση