Powered By Blogger

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θα αποκρατικοποιήσουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Είναι προφανές -που θα ΄λεγε και ο κ.Βενιζέλος- ότι η κυβέρνηση έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο αλλά και το παιχνίδι διάσωσης της χώρας. Η χθεσινή ανακοίνωση νέας φοροεπιδρομής στους εξουθενωμένους εδώ και καιρό πολίτες αλλά και οι χωρίς όρους ,πρόγραμμα και αιδώ πώληση δημόσιας περιουσίας, δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν ξερει που πατά και που βρίσκεται.



Αφού επί 18 μήνες ....συζητά και ξανασυζητά ,αρνείται να παραδεχτεί ότι ο δρόμος που ακολουθεί οδηγεί σε αδιέξοδο ,συνεχίζει την ίδια πορεία και τελικά τρώει διαρκώς τα μούτρα της πάνω στον τοίχο.

Μέσα σ΄ αυτόν τον Αρμαγεδώνα "ξεζουμίσματος" των πολιτών και ξεπουλήματος των πάντων,η κυβέρνηση δίνει την την εντύπωση ότι θα ήταν ευτηχής αν μπορούσε να ...αποκρατικοποιήσει ακόμη και τις ΕΔ! Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί αυτό δείχνει. Ποιος να τολμήσει να μιλήσει για το μαύρο χάλι στο οποίο έχουν φέρει τις ΕΔ ,οι άκριτες και απερίσκεπτες περικοπές στη συντήρηση οπλικών συστημάτων. Ποιος να τολμήσει να αρθρώσει λέξη για την καταρράκωση του ηθικού του προσωπικού των ΕΔ που δέχτηκε πρώτο την κυβερνητική επιδρομή περικοπών.

Αντιμετωπίζεται περίπου ως γραφικός όποιος τολμήσει να θίξει τέτοια θέματα. Όμως δυστυχώς αυτό δεν αλλά ζει τη πραγματικότητα η οποία είναι όχι μόνο δυσάρεστη αλλά πλέον και άκρως επικίνδυνη. Η ηγεσία του ΥΕΘΑ μπορεί με υπερηφάνεια να παραθέτει νούμερα και ποσοστά περικοπών . Καλό θα ήταν να ξανρίξει μια ματιά και σε κάτι άλλα νούμερα,που λέγονται "ποσοστά επιχειρησιακής διαθεσιμότητας". Εκτός αν όντως πάμε για αποκρατικοποίηση και των ΕΔ.
ONALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση