Powered By Blogger

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!

Το ότι ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης ήταν ο μόνος πολιτικός στον κόσμο (!!!) που υπερασπίστηκε από την πρώτη στιγμή τον υπόδικο ως βιαστή κ.τ.λ. πρόεδρο των τοκογλύφων του ΔΝΤ, Στρος Καν (εβρ. Στράους Κοέν), το αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση.
Μπορεί βέβαια να πει κανείς ότι ο ΛΑ(γ)ΟΣ του ΔΝΤ («πάμε τρέχοντας στο ΔΝΤ γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά») τηλεπρόεδρος από ένστικτο βιάστηκε να υπερασπίσει τον… άνθρωπό του, χωρίς να ξέρει τα πραγματικά περιστατικά, τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και το βεβαρυμμένο παρελθόν του Κοέν στις ανάρμοστες σχέσεις με διάφορες ανυπεράσπιστες νεαρές κοπέλες. Αλλά, αυτός επιμένει!
Στη σημερινή μεσημεριανή εκπομπή που έχει στο κανάλι του, εφεύρε ένα σωρό δικαιολογίες προκειμένου να υπερασπίσει τον… δικό του. Ότι η καμαριέρα είναι πορτορικάνα –άρα ον δευτέρας κατηγορίας- (λάθος πληροφόρηση τηλεπρόεδρε, από την Νέα Γουϊνέα είναι), ότι μένει στο Μπρονξ, την πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Ν. Υόρκης –άρα γίνεται ον τρίτης κατηγορίας-, ότι φόραγε… σούπερ μίνι –άρα τον… προκάλεσε-, ότι μπήκε στο δωμάτιο του σιωνιστή τοκογλύφου χωρίς να κτυπήσει την πόρτα και τον πέτυχε την ώρα που έβγαινε από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα –άρα διπλή, τριπλή, πολλαπλή πρόκληση- κ.τ.λ.
Εν τέλει, ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος έβγαλε το εξής καταγέλαστο συμπέρασμα: ο Κοέν ήταν πολύ δυνατός για να παίξει αυτόνομο ρόλο ως μελλοντικός πρόεδρος της Γαλλίας και του την έστησαν για να τον βγάλουν από τη μέση.
Εντάξει τηλεπρόεδρε, καταλαβαίνουμε ότι χάρη στον Κοέν απέκτησες κι εσύ ένα ρολάκι στη ζωή σου (ΛΑ(γ)ΟΣ του ΔΝΤ, δεν είναι μικρό πράμα για έναν πρώην γαλατά και γιό σανοπώλη), καταλαβαίνουμε ότι χάνεις τον προστάτη σου, αλλά κρατήσου. Μην κλαίς άλλο και δε θα σ’ αφήσουν έτσι. Θα βρεις άλλον προστάτη. Τον επόμενο πρόεδρο του ΔΝΤ…
(ΥΓ): Σύμφωνα με  πληροφορίες μας, ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος είναι έτοιμος να πάει στη Νέα Υόρκη και να παρευρεθεί στη δίκη του Κοέν, ως… μάρτυρας υπερασπίσεως του… μουρντάρη αφέντη του ΔΝΤ.  Με επιχειρήματα σαν κι αυτά που έλεγε στη σημερινή εκπομπή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση