Powered By Blogger

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πως το διάγγελμα του Γιωργάκη, διέσυρε τον Σαμαρά.


Οσο δεν υπάρχει αντιπολίτευση και παίζει χωρίς αντίπαλο, δεν πάει σε εκλογές. Τέλος!
Εκλογές θα γίνουν μόνο, αν έχει άλλες εντολές από το ΔΝΤ για λόγους που είναι αδύνατον να γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, όπως ο “σωτήρας” Ντελαρουά διαδέχθηκε τον “κακό” Μενεμ στην Αργεντινή για να συνεχίσει το ξεπούλημα.
Αν η ΝΔ δεν κάνει αντιπολίτευση, για να μας προστατεύσει και να δει και στην πραγματική (όχι δημοσκοπική) καθημερινότητα, τα ποσοστά της να ανεβαίνουν δεν υπάρχει λόγος για το ΠΑΣΟΚ να κάνει ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμό.
Το διαγγελμά που έκανε χθες από....
το Μαξίμου ο ΓΑΠ, έδωσε στους μεν ΠΑΣΟΚους ελπίδα ότι “υπάρχουν αποτελέσματα” και σε όλους τους υπόλοιπους το μύνημα “σκάσε και κολύμπα. είμαι η μοναδική λύση”
Οπως θα έλεγε κι ο Αυτιάς, στα καφενεία οι ΠΑΣΟΚοι θα πάρουν το πάνω χέρι, για την “μεγάλη νίκη”.
Μπορεί εμείς, να γνωρίζουμε ότι η επιμήκυνση και το επιτόκιο είναι μια . . . παπάρα, αφού η μεν επιμήκυνση θα παρατείνει την φτώχεια για άλλα 10+ έτη κι οι δε τόκοι δεν θα μειώσουν το χρέος κατά 6 δις € αλλά θα το αυξήσουν κατά 17 δις (!) αφού αυξήθηκαν οι δόσεις (!), από το 500+ δις € στα 494+ δις, δηλαδή χέσε ψηλά κι αγνάντευε, αλλά για την Τηλεοπτική αποχαύνωση η πραγματικότητα είναι μια…εξαίρεση!
Από εχθές όλα τα ΜΜΕ έχουν βάλει τα γιορτινά τους και πανήγυρίζουν για μια . . . ανύπαρκτη νίκη στο πτώμα μια ανύπαρκτης αντιπολίτευσης!
Το τί περιμένει η ΝΔ δεν ξέρω! Θα βγάλει μια ανακοίνωση ο Μιχελάκης, θα πει και κάτι ο Σαμαρά και μετά θα πάνε για καφέ στην Συγγρού να χαρούν τα νέα τους Γραφεία.
Το ΠΑΣΟΚ σκυλεύει στο καταχρεωμένο πτώμα της Ελλάδος κι ο Σαμαράς περιμένει να πιστεί ο κόσμος για το “άλλο μείγμα”…χρεωκοπίας!
Το λάθος της ΝΔ να γυρνάει τα κανάλια και να δηλώνει την “υπεύθυνη” αντιπολίτευση της, να κάνει πλειοδοσία, στα πόσα  νομοσχέδια του Μνημονίου υπερψήφισε, να είναι το καλό παιδί γύρισε μπούμεραγκ στην χθεσινή “δηθεν” μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣΟΚ.  (Γλιτώσαμε 6δις; Μας Κοροιδεύουν στα μούτρα μας!)
Η αξιοποίση, η επιμήκυνση, η μείωση του επιτοκίου δεν ήταν “υπεύθυνη” αντιπολίτευση, ήταν βούτυρο στο ψωμί τους!
Δεν κρίνω τις προθέσεις του Σαμαρά, οι υποστηρικτές λένε ότι είναι πατριώτης, αλλά δεν φτάνει να το λες, πρέπει και να το αποδεικνύεις.
Σαν την γυναίκα του Καίσαρα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση