Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Στέλνουν Έλληνες Αξιωματικούς για σκότωμα!! Εμείς θα προωθήσουμε τα συμφέροντα των πετρελαϊκών κύριε Παπανδρέου;

0110Το NDC-GR αναλαμβάνει την ηγεσία της NRF από 01.01.2012
Η Ελλάδα θα αναλάβει τη διοίκηση της Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF) από 1 Ιανουαρίου του 2012, με βάση το Ελληνικό Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (NDC-GR). Το ΝΑΤΟ περιγράφει το NRF ως μια εξαιρετικά έτοιμη και τεχνολογικά προηγμένη ισχύ από Ξηρός, Αέρος, Θαλάσσης και στοιχεία Ειδικών Δυνάμεων, τα οποία η Συμμαχία μπορεί να αναπτύξει γρήγορα και οπουδήποτε χρειάζεται.


.
Η σχετική απόφαση ελήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2009 από το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του ΝΑΤΟ το NDC-GR θα αναλάμβανε τη διοίκηση της NRF για το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Είναι η πρώτη φορά από την ενεργοποίηση του το 2001 που το NDC-GR θα αναλάβει τις ευθύνες της διοίκησης και την κατεύθυνση των διεθνών δραστηριοτήτων.
.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το ίδιο ΚΥΣΕΑ αποφάσισε να εγκρίνει την κατανομή των Ελλήνων αξιωματικών καθώς και ένα αερομεταφερόμενο τάγμα πεζικού (71η Ταξιαρχία) στη δανική Μεραρχία που χρησιμεύει σήμερα ως το στοιχείο Ξηράς της NRF-14. Το 2012 η Δανία θα προβεί σε ανάλογη συνεισφορά με αυτήν του NDC-GR, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της NRF
http://fox2magazine.blog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση